90 minuten gewoon even “zijn” zonder iets te moeten. Mindfulness is een training in aandacht. Oog in oog staan met wat zich in het nu voordoet. Het trainen van aandacht is het trainen van een vaardigheid. En vaardigheden ontwikkel je door te oefenen.

De trainer geeft oefeningen om het brein te voeden met positieve energie en gemoedsrust. Opdrachten die je in staat stellen om vanuit rust en helderheid te reageren. Om af te stemmen met je collega’s, met jezelf en met mensen om je heen. Na dit Mindful Momentje gaat je effectiever weer aan de slag.

Gratis voor leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.