Mindful samenwerken speelt zich af op het snijvlak van drie gebieden: jij als individu, jouw professie en de organisatie waarin je werkt. Op alle drie de gebieden spelen voortdurend bepaalde uitdagingen; mentale druk, elkaar begrijpen, aan eisen voldoen, samenwerken, je onmachtig voelen te voldoen aan wat er verwacht wordt, lastige collega’s, besluitvorming over hoofden heen, een wellicht harde organisatiecultuur, etc. Maar – gelukkig – ook: graag een bijdrage willen leveren, ergens voor gaan, met plezier willen werken en het gevoel hebben onderdeel te zijn van een groter geheel.

Als bovenstaande (het geven en nemen) in balans is, dan voel je je meestal goed en tevreden. Is die balans er niet, dan ga je bewust of onbewust op zoek naar die balans. In deze workshop ga jij onderzoeken hoe jij disbalans opmerkt en wat jij kan doen om het hanteerbaar te maken en open te staan voor samenwerking.

Gratis voor leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.