Aandacht is het nieuwe goud! We verwachten van elkaar altijd te presteren en maximaal te multitasken maar volgens de wetenschap is het volstrekte waanzin. Ons brein kan het namelijk helemaal niet. We switchen dan gewoon heel hard heen en weer tussen twee aandachtsgebieden. Dat verslechtert ons resultaat en het maakt ons moe. Ons antwoord laten we juist iets toevoegen. Aandacht. Er echt helemaal zijn. Bij het werk wat we doen. Dit vraagt training van ons brein. Het resultaat is verbluffend want de kwaliteit van ons werk wordt beter. We worden slimmer, blijven dichter bij onszelf en zijn beter afgestemd op onze omgeving. Levenskracht en veerkracht nemen toe en de ruis wordt minder belangrijk.

In deze sessie van Rosetta Kooistra en Frode de Valk ervaar je de valkuilen van onze denkkracht en train jij jouw brein.

Gratis voor leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.