Hoe kun je onderhandelen interessant en zelfs leuk gaan vinden? Herken je dat je in onderhandelingssituaties spanning of onzekerheid ervaart? Dat je je eigen belang te snel opgeeft of juist in conflict komt met de ander? Of dat je het gevoel hebt dat er een winnaar en verliezer waren in de onderhandeling?

Als we samenwerken, verkopen of inkopen, tot besluiten komen of conflicten oplossen, hebben we met de onderhandelingsdynamiek te maken. Als je meer inzicht hebt in de fases en dilemma’s die spelen in onderhandelen, kun je ook leren meer invloed te hebben op deze processen.

Na deze workshop ben je je meer bewust van de invloed van jouw gedrag en wat jou kan helpen om van een onderhandeling een goed gesprek met een goed resultaat te maken.

Je kunt een eigen casus inbrengen en daarmee aan de slag. Een training waarin je op een ontspannen manier veel leert over (soms spannende) onderhandelingen.

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn sommige  workshops ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.