Deze meditatiesessie is geschikt voor iedereen, van ervaren mediteerders tot mensen die nog nooit gemediteerd hebben. Je hebt niets nodig, je hoeft niets te doen, alleen luisteren en laat je je meenemen door Ayca.

Ayca legt eerst uit hoe mediteren werkt, vanuit de neurowetenschap. Ze vertelt je meer over hersenstaten, hoe hersengolven zorgen voor verschillende gemoedstoestanden, stemmingen en zelfs denkvermogen. Ze laat je al die diverse hersenstaten ervaren, zodat je een idee krijgt van hoe dat voelt.

Daarna begint de begeleide meditatie, die je in een ALFA-staat brengt waarin je je ontspannen voelt en toch alert bent.  Deze meditatie brengt je in een ander bewustzijnsniveau, met minder ruisgedachten in je hoofd. Je voelt je mentaal en lichamelijk ontspannen, zonder dat je je slaperig voelt. Dat is het bijzondere van de ALFA-staat. Dat je ontspannen maar tóch alert en scherp kunt zijn.

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn sommige  workshops ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.