De Coronacrisis zorgt voor veel zelfstandig ondernemers voor een fors dalende omzet. De overheid heeft weliswaar steunmaatregelen genomen, maar daar komt lang niet elke zelfstandige voor in aanmerking of het is niet voldoende. Wat doe je in deze onzekere tijd? FNV Zelfstandigen en business coach Oscar Bulthuis helpen je om hierover na te denken: Wat zijn alternatieve manieren van omzet verdienen en hoe kun je deze bijzondere tijd gebruiken om aan je bedrijf te werken, zodat je misschien zelfs sterker uit de crisis komt.

We bieden je aan om deel te nemen aan het online ondernemersspreekuur, elke woensdag van 10:00 uur tot 11:00 uur, waarin je samen met Oscar – en met collega zelfstandigen – spart over hoe jij aan je bedrijf kunt werken! Afwachten was misschien aan het begin van de crisis een optie, maar de economische effecten zullen nu steeds meer voelbaar zijn en blijven.

Dus, neem de regie over je bedrijf weer in handen en meld je aan!

Het ondernemersspreekuur wordt verzorgd door business mentor en auteur Oscar Bulthuis (o.a. De StartersAcademie).

  • Woensdag 20 mei | 10:00 – 11:00 uur
  • Woensdag 27 mei | 10:00 – 11:00 uur

Minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers

Meld je via deze link aan voor het online ondernemersspreekuur.

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.