Wanneer je goed voorbereid bent op je presentatie, dan kan er maar weinig mis gaan. Het grootste deel van een presentatie kun je voorbereiden. Dan voel je je zelfverzekerd en je angst zal afnemen. Zo creëer je ruimte om de interactie met je toehoorders aan te gaan. Je ontdekt hoe leuk het is om jouw verhaal te mogen delen en je kennis over te dragen. Want je publiek wil graag leren van jouw expertise. Hoe maak je een heldere opbouw? Hoe gebruik je hulpmiddelen als een powerpoint? Wat doe je met vragen? Hoe ga je om met spanning? In deze workshop doe je ervaring op met presenteren en hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het gaat.

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn veel workshops in onze regionale vakbondshuizen ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Tijdens de workshop kun je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.