In deze training, die gebaseerd is op Personal Branding voor ondernemers, leer je hoe je jezelf op de kaart zet als professional. Want het is altijd verstandig je helder te profileren op de werkvloer. Daardoor ben je zichtbaar, wat niet alleen je invloed binnen de organisatie vergroot, maar ook je invloed op je eigen werk. Immers, door helder voor jezelf te weten wat je wilt en wat bij je past, kun je dit ook aan je collega’s en leidinggevenden communiceren. Zo krijg je meer energie van je werk en lever je hogere kwaliteit. Waardoor jouw toegevoegde waarde voor de organisatie nog duidelijker is en je dus nog meer het werk kan doen waar je hart ligt.  Door je helder te profileren kom je dus in een opwaartse spiraal!

De training wordt gegeven door Oscar Bulthuis, ondernemer,  auteur en docent Ondernemerschap.

Opzet: de workshop vindt plaats in twee delen, waarbij je na les A een aantal opdrachten krijgt. Op deze manier is de training interactief en pas je meteen toe wat je krijgt aangereikt.

Aantal deelnemers: 8 personen. Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Deze workshop bestaat uit twee delen:

  • Les A: donderdag 1 oktober van 16:00 tot 17:30 uur en Les B: donderdag 8 oktober van 16:00 tot 17:30 uur

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn sommige  workshops ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.