Dé basis voor iedereen die een eigen onderneming wil starten.

Je staat aan het begin van je carrière en hebt besloten je eigen onderneming te starten. Gefeliciteerd! Wat hier allemaal bij komt kijken, kan wat overweldigend zijn. In deze praktische workshop leer je welke vragen je in ieder geval goed beantwoordt moet hebben voor je je inschrijft bij de Kamer van Koophandel. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:
– Introductie van het ondernemingsplan: nut en noodzaak, inclusief templates die je zelf kunt invullen
– Je idee vertalen naar een dienst of een product
– Kostprijs berekenen
– Klanten en omzet genereren
– Grip houden op je financiën

De workshop wordt gegeven door Oscar Bulthuis, ondernemer, auteur en docent Ondernemerschap. Oscar is oprichter van de Starters Academie en begeleidt mensen die de stand naar zelfstandig ondernemerschap overwegen, of deze stap net hebben gezet.

De workshop helpt jou met het leggen van een stevige fundering voor jouw bedrijf en het schrijven van een ondernemingsplan!

Let op! De workshop wordt verspreid over twee dagen gegeven. De tweede ‘bijeenkomst’ is exact een week na de eerste.

Gratis voor leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.