Speciaal (en alleen) voor studenten!
Je bent toe aan een volgende stap maken in je loopbaan of na je studie en twijfelt tussen een functie in loondienst of een eigen onderneming. Of misschien heb je een ontzettend leuk idee om naast je baan te doen?  Je hebt vragen als:

  • Wat komt er allemaal bij kijken als je voor jezelf wilt starten?
  • Wat zijn de cruciale ondernemersvaardigheden?
  • Hoe kies je je rechtsvorm, hoe werkt het inschrijven?
  • Hoe vertaal je je idee of passie in een ‘gouden idee’, zodat je er je brood mee kunt verdienen?
  • Hoe kun je leren kijken naar klanten en concurrentie?
  • Is het eigenlijk wel iets voor jou om voor jezelf te beginnen, past het bij je?

De training is bedoeld als oriëntatie op ondernemerschap. Stel al je vragen, die je hebt rond het voor jezelf beginnen. De training wordt gegeven door Oscar Bulthuis, ondernemer,  auteur en docent Ondernemerschap. Oscar is oprichter van De Starters Academie en begeleidt mensen die de stap naar zelfstandig ondernemerschap overwegen of net gezet hebben.

Opzet: de workshop is een focusworkshop, 3 uur aaneen. Dat betekent niet dat je drie uur online moet zitten luisteren, maar dat je tussentijds aan opdrachten werkt, waarna iedereen weer online komt voor het volgende stuk van de training. Op deze manier is de training interactief en pas je meteen toe wat je krijgt aangereikt.

Aantal deelnemers: 4 tot 8 personen. Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Gratis voor studenten

Goed nieuws: deze workshop is ook gratis voor studenten die geen lid zijn van FNV. Wil je  lid worden, zodat je nog veel meer workshops kunt volgen? Als je jonger bent van 23 jaar betaal je 2,08 per maand voor het lidmaatschap van FNV. Ben je ouder dan 23 en studeer je voltijds, dan betaal je hetzelfde bedrag. Ben je ouder dan 23 jaar en deeltijdstudent, dan is de contributie, afhankelijk van je inkomen,  € 8,62, € 12,93 of € 17,25 per maand. Meld je nu direct online aan.