Een sollicitatie is altijd spannend en meestal ben je niet de enige die deze leuke baan probeert te bemachtigen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je een goede indruk achterlaat bij een potentiële werkgever? In deze online workshop leer je de belangrijkste do’s en don’ts rondom solliciteren. We vertellen je meer over het sollicitatieproces en geven je tips over hoe jij het beste kan solliciteren op jouw droombaan.

Tijdens deze online workshop gaan we het hele sollicitatieproces langs: van het zoeken naar de juiste vacatures, je cv en motivatiebrief tot aan tips voor een succesvol sollicitatiegesprek. Ben je op zoek naar een nieuwe leuke en uitdagende baan? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste vacatures? Dan is deze online workshop zeker een aanrader voor jou!

 

Voor wie?

Deze workshop is ontwikkeld voor professionals in de Hospitalitybranche. We gebruiken voorbeelden uit de praktijk van de horeca, catering en recreatie.

Gratis voor leden

Deze workshop is gratis voor leden van FNV Horecabond  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis  met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar doe dat ajb niet op het laatste moment. Bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.

 

Klik hier voor meer informatie

Of