Welke reclames, websites, presentaties of nieuwsbrieven herinner jij je nog?
Wat heeft ervoor gezorgd dat jij overtuigd, geprikkeld of geïnspireerd raakte?

Tijdens de training Versterk je boodschap gaan we praktisch aan de slag met de nieuwste inzichten uit de beïnvloedingspsychologie. Je leert hoe je kunt aansluiten en inspelen op het onbewuste en bewuste brein van de lezer/kijker van jouw boodschap. Na de training heb je het inzicht en een set vaardigheden om mensen te boeien, te inspireren en te overtuigen. Je kunt verschillende talen inzetten om een boodschap krachtig te maken. Deze 3 V’s (Vocaal, Verbaal en Visueel) kun je na de training moeiteloos integreren tot een overtuigend en vloeiend geheel.

Ontdek de kracht van emoties, dat structuur zorgt voor impact en hoe je overtuigt door je eigen uitstraling. Eyeopeners uit de psychologie, neuromarketing en beeldtaal zorgen ervoor dat je een praktische vertaalslag kunt maken en de training verlaat met een handige checklist.

LEDENVOORDEEL

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl