Leer om jezelf overtuigend te presenteren in 20 seconden

In 20 seconden zeggen wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. Het is handig om altijd jouw ‘mondelinge visitekaartje’ te hebben, bijvoorbeeld bij het solliciteren naar die geweldige baan of in gesprek met die specialist op een netwerkborrel. In een inspirerende workshop onder begeleiding van presentatiecoach Karen de Vries leer je jouw kwaliteiten kort en krachtig te verwoorden tot een ideale elevator pitch. Samen met de coach train je om jouw elevator pitch op overtuigende wijze te presenteren.

Ledenvoordeel

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Aanmelden workshop 'Elevator pitch'

  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • Alleen FNV leden kunnen gratis meedoen aan de workshop. Nog geen lidmaatschapsnummer? Vul 0000 in en onderstaande geboortedatum.

Na verzending ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging. Workshops worden gevuld op volgorde van aanmelding.