Maak jij je weleens zorgen dat je te veel hooi op je vork neemt? Is jouw balans verstoord of zit je niet lekker in je vel? Dan is het zaak te voorkomen dat het misloopt, dat je langzaam richting burn-out glijdt. Een simpel recept om een burn-out te voorkomen is er niet. Werken aan jezelf, je eigen kracht, is in alle gevallen de basis. Maar de signalen zijn te herkennen. In deze workshop laat Mirjam Schaap je zien waar je op moet letten en hoe je ‘erger’ kunt voorkomen.

Ledenvoordeel

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Aanmelden voor workshop Voorkom een burn-out

  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • Alleen FNV leden kunnen gratis meedoen aan de workshop. Nog geen lidmaatschapsnummer? Vul 0000 in en onderstaande geboortedatum.