Als je ‘een klik’ met iemand hebt, kun je alles bespreken, zelfs als je het op inhoud niet eens bent. Maar soms moet je moeite doen om goed contact te krijgen. In je werk is goed contact een voorwaarde om doelen te bereiken en samenwerking te verbeteren. Wil je meer inzicht in jouw aandeel in communicatie? Wil je meer invloed op de interactie die ontstaat tussen jou en anderen? Wil je weten hoe je kunt omgaan met weerstand, met emoties, of met een heel ander type dan jij zelf bent? In communicatie zijn een aantal ‘wetmatigheden’ te herkennen, waarvan je bewust gebruik kan maken, om effectiever en eerlijker te communiceren, en toch jezelf te blijven. Tijdens deze workshop kun je een eigen vraagstuk of “lastige klant” inbrengen en d.m.v. oefeningen en feedback jezelf versterken in effectieve communicatie.

LEDENVOORDEEL

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl