Help, wat moet ik met dit mens? was één van de meer dan 35 workshops op de Proeverij van 22 maart. In de week daarna kreeg Professionals FNV van verschillende mensen de vraag of we de langere versie van deze workshop nog vóór de zomer konden uitwerken. Wij zijn heel blij dat we Laura hebben ‘gestrikt’ om deze workshop te geven op dinsdagmiddag 28 mei. Geef je dus snel op!

Als samenwerken niet werkt….
Wat als het totaal niet klikt met een collega of klant en je wil (moet) toch samen optrekken?

Elk mens heeft zo zijn eigen ‘gebruiksaanwijzing’ en jijzelf hebt natuurlijk ook zo je voorkeursstijl in samenwerken. Soms loopt het niet soepel en weet je alleen maar ‘dat het niet werkt’ met die ander. Het helpt om te begrijpen welke neiging jij van nature hebt in communicatie en wat je automatische reactie is op bepaald gedrag. Na deze workshop kan je bewuster kiezen hoe je je opstelt en zul je zien dat je daarmee de interactie beïnvloedt. We gaan oefenen en je krijgt handzame theorie over communicatiestijlen en de dynamiek tussen mensen.

Inzicht gevend en praktisch en sowieso een workshop waar je thuis ook iets aan hebt 😉

Aanmelden voor "Help, wat moet ik met dat mens?"

Geef aan wanneer je kunt en laat je contactgegevens achter
    Soms loopt samenwerken niet soepel en weet je alleen maar ‘dat het niet werkt’ met die ander. Na deze workshop kies je bewuster hoe jij je opstelt en zie je dat je daarmee de interactie beïnvloedt.
  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • LEDENVOORDEEL

    Leden van FNV kunnen gratis deelnemen aan workshops van Professionals FNV. Niet-leden betalen €375,= geen lid? Meld je nu online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.