Help, we hebben geen ‘klik’ was één van de meer dan 35 workshops op de Proeverij van 22 maart. In de week daarna kreeg Professionals FNV van verschillende mensen de vraag of we de langere versie van deze workshop nog vóór de zomer konden uitwerken. Wij zijn heel blij dat we Laura hebben ‘gestrikt’ om deze workshop te geven op dinsdagmiddag 28 mei. Geef je dus snel op!

Als samenwerken niet werkt….
Wat als het totaal niet klikt met een collega of klant en je wil (moet) toch samen optrekken?

Elk mens heeft zo zijn eigen ‘gebruiksaanwijzing’ en jijzelf hebt natuurlijk ook zo je voorkeursstijl in samenwerken. Soms loopt het niet soepel en weet je alleen maar ‘dat het niet werkt’ met die ander. Het helpt om te begrijpen welke neiging jij van nature hebt in communicatie en wat je automatische reactie is op bepaald gedrag. Na deze workshop kan je bewuster kiezen hoe je je opstelt en zul je zien dat je daarmee de interactie beïnvloedt. We gaan oefenen en je krijgt handzame theorie over communicatiestijlen en de dynamiek tussen mensen.

Inzicht gevend en praktisch en sowieso een workshop waar je thuis ook iets aan hebt 😉

LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl