In veel organisaties is de cyclus van doelstellingsgesprek, functioneringsgesprek en beoordelingsgesprek een jaarlijks terugkerende stressor. Sta jij ook stijf van de stress als je weer een HR-gesprek hebt? Helemaal niet nodig! Met een goede voorbereiding houd jij de regie in het gesprek en kom je niet voor verrassingen te staan. In deze workshop leer je hoe je meer invloed uitoefent in de gesprekscyclus. Daarna weet jij hoe je je goed voorbereidt. Jouw beoordelingsgesprek wordt een meer ontspannen dialoog met je leidinggevende.

Ledenvoordeel

Vul onderstaand formulier in. Leden kunnen de workshop gratis volgen  Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Aanmelden voor workshop 'haal meer uit je beoordelingsgesprek"

Zie je ook zo op tegen het beoordelingsgesprek voeren of het gesprek met je leidinggevende, Professionals FNV biedt de workshop “haal meer uit je beoordelingsgesprek” aan. Oefen samen hoe je zo’n gesprek voert.
  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • formaat 9999aa De vier cijfers met daaraan vast de twee kleine letters van je postcode. Voor woonplaats België be en voor Duitsland du invullen