Deze workshop is het vervolg op de workshop Onderhandelen. Caro van Roon gaat nog een paar stappen verder en neemt je mee in de lastigste onderhandelingssituaties. Over je eigen salaris, ontwikkelkansen, opleidingsmogelijkheden en takenpakket. Deze uitgebreide workshop wordt gegeven in 2 delen. Geen theoretische verhalen, maar zo ingericht dat je er de volgende dag mee aan de slag kunt.

LEDENVOORDEEL

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Aanmelden voor workshop 'Onderhandelen over contract, salaris en andere arbeidsvoorwaarden

Wil je leren succesvol te onderhandelen over zaken als salaris, vakantiedagen, opslag, je budget voor opleidingen etc? Dan zijn deze praktische 2 workshop2 om direct je voordeel mee te doen. Geen theoretische verhalen, maar morgen al toepassen op je werk. Iets voor jou? Meld je dan aan voor deze BEIDE workshops.
  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • Gebruik aub geen komma om lezen van uw beschrijving te vereenvoudigen.
  • Alleen FNV leden kunnen gratis meedoen aan de workshop. Nog geen lidmaatschapsnummer? Vul 0000 in en onderstaande geboortedatum.
  • Gebruik aub geen komma om lezen van uw beschrijving te vereenvoudigen.