Heb je workshop onderhandelen voor beginners gehad en wil je meer dan is deze aanvullende training/workshop in twee delen echt iets voor jou. Als professional werkzaam in de ICT of als zelfstandige loop je er regelmatig tegenaan dat er geen CAO door de FNV voor je wordt afgesproken.

Je zult dan zelf aan de bak moeten. Als professional heb je vanzelfsprekend je vakbekwaamheid, maar onderhandelen hoort niet per sé tot het curriculum van je opleiding Wil je leren succesvol te onderhandelen over zaken als salaris, vakantiedagen, opslag, je budget voor opleidingen etc? Dan zijn deze praktische workshops om direct je voordeel mee te doen. Caro van Roon komt niet met theoretische verhalen, je kunt het geleerde morgen al toepassen op je werk. Iets voor jou? Meld je dan aan voor deze workshops.

LEDENVOORDEEL

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Aanmelden voor workshop 'Onderhandelen over contract, salaris en andere arbeidsvoorwaarden

Wil je leren succesvol te onderhandelen over zaken als salaris, vakantiedagen, opslag, je budget voor opleidingen etc? Dan zijn deze praktische 2 workshop2 om direct je voordeel mee te doen. Geen theoretische verhalen, maar morgen al toepassen op je werk. Iets voor jou? Meld je dan aan voor deze BEIDE workshops.
  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • Gebruik aub geen komma om lezen van uw beschrijving te vereenvoudigen.
  • Alleen FNV leden kunnen gratis meedoen aan de workshop. Nog geen lidmaatschapsnummer? Vul 0000 in en onderstaande geboortedatum.
  • Gebruik aub geen komma om lezen van uw beschrijving te vereenvoudigen.