Wanneer je goed voorbereid bent op je presentatie, dan kan er maar weinig mis gaan. Het grootste deel van een presentatie kun je voorbereiden. Dan voel je je zelfverzekerd en je angst zal afnemen. Zo creëer je ruimte om de interactie met je toehoorders aan te gaan. Je ontdekt hoe leuk het is om jouw verhaal te mogen delen en je kennis over te dragen. Want je publiek wil graag leren van jouw expertise. Hoe maak je een heldere opbouw? Hoe gebruik je hulpmiddelen als een powerpoint? Wat doe je met vragen? Hoe ga je om met spanning? In deze workshop doe je ervaring op met presenteren en hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het gaat.

LEDENVOORDEEL

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (binnen een half uur) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl