Wanneer je goed voorbereid bent op je presentatie, dan kan er maar weinig mis gaan. Het grootste deel van een presentatie kun je voorbereiden. Dan voel je je zelfverzekerd en je angst zal afnemen. Zo creëer je ruimte om de interactie met je toehoorders aan te gaan. Je ontdekt hoe leuk het is om jouw verhaal te mogen delen en je kennis over te dragen. Want je publiek wil graag leren van jouw expertise. Hoe maak je een heldere opbouw? Hoe gebruik je hulpmiddelen als een powerpoint? Wat doe je met vragen? Hoe ga je om met spanning? In deze workshop doe je ervaring op met presenteren en hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het gaat.

LEDENVOORDEEL

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Aanmelden voor workshop "Presenteren kun je leren"

Geef aan wanneer je kunt en laat je contactgegevens achter
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • LEDENVOORDEEL

    Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan workshops. Nog geen lid? Meld je nu online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.